Anul 2020 a fost anul schimbarilor șocante în care mulți dintre noi s-au simțit izolați, frustrați, anxiosi, depresivi și în care mulți dintre noi au pierdut un membru al familiei în tot carnagiul asta care se cheama Covid 19.
Da, anul 2020 a fost un an în care mulți dintre noi s-au simțit ca la război și au dreptate, suntem într-un război spiritual, un război in care miza o reprezinta conștiința umană.
Poti sa alegi sa plangi si sa te plangi, sa cauți vinovați și să ai accese de furie sau poți să-ți asumi responsabilitatea pentru viața ta si sa ai grija ca propriile tale probleme sa fie rezolvate. Anul 2020 a scos la suprafață, mai mult ca niciodată, toate problemele nerezolvate, toate durerile, toate suferințele, toate traumele. Cine crede ca nu a suferit în viața lui o traumă, înseamnă ca nu trăiește pe planeta pamant.
Trauma numărul 1 a omenirii este deconectarea minții de la propriul suflet. Atunci cand sufletul nu mai comunica cu mintea sau comunicarea este disfunctionala, implicatiile si ramificatiile pentru fiinta umana sunt incredibil de mari.
Este extrem de important să înțelegem ca ascunderea acestor probleme nerezolvate nu mai este o opțiune,
Ignorarea lor nu mai este o opțiune,
Negarea lor nu mai este o opțiune.
Singura opțiune pe care o avem în acest moment este sa nesuflecam manecile si sa vindecă toate rănile nevindecate, toate conflictele emoționale, toate durerile si suferintele.
Acest lucru presupune sa fim 100% dedicati sa lucram cu noi înșine, nimeni nu poate sa facă asta în locul nostru.
Presupune sa ne uităm la propriile răni cu multă compasiune, să înțelegem care este sursa lor și să acceptăm ca puterea pe care am cedat-o altora cărora le-am permis să ne raneasca este a noastra si ne-o cerem inapoi.
Puterea spirituală care ne aparține o putem castiga înapoi numai prin aceasta muncă de curățare și vindecare pe care suntem hotarati sa o facem cu noi înșine.
Anul 2021 marchează începutul restabilirii ordinii naturale a lumii si tot ce nu este în aliniament cu Legile Naturale, își va căuta forma de expresie într-un alt timp și spațiu care sa corespundă nivelului lor de vibrație.
Va doresc un an 2021 plin de iubire și compasiune, în primul rand pentru voi insiva si în al doilea rând, pentru toate ființele care trăiesc perioade dificile în viața lor și care au nevoie de rugaciunile si binecuvantarile noastre.
La mulți ani!